Bestuur Stichting A.L.S. Voorne-Putten.

Het bestuur van de Stichting bestaat uit:

Voorzitter: Martin van Assendelft

Martin is eigenaar van M-Point Lifestyle Center en ondernemer. Door zijn enthousiasme en enorme ervaring wordt hij beschouwd als motivator van de stichting.

Secretaris: Saskia Alexandra van Hengel

Saskia is mede-eigenaar van S.E.L. Knowledge & Support. Ze heeft ruim 25 jaar werkervaring als coördinator en project assistente in development en bouwprojecten. Binnen de stichting is ze verantwoordelijk voor de structuur en organisatie.

Penningmeester: Daniëlle Buijs

Daniëlle werkt als administrateur. De boekhouding van de stichting is Daniëlle toevertrouwd!

Bestuurslid: Nicole Buijs-Adriaans

Nicole heeft jaren lange werkervaring in de kinderdagverblijf sector. De ziekte heeft in haar directe omgeving getroffen. Door haar levenservaring hierin, is ze de vraagbaak voor A.L.S. patiënten en familie. Door haar drive heeft ze ervoor gezorgd dat er binnen onze stichting enorm veel enthousiaste vrijwilligers zijn.

Bestuurslid: Meranda Eckhardt-van Dooren

Meranda is eigenaar van Haarstudio Hekelingen. Mede door haar enthousiasme en inzet zijn diverse acties van de stichting een succes!

Bestuurslid: Marina van Assendelft

Marina is altijd druk met organisatie en planning van zaken die acties en evenementen voor de stichting een succes maken.

Hosted by 1Eurohosting

ONLINE DONEREN