Jaarlijks ALS-Weekend 2015

FotoTOn van Donk na Bert-Buijs Run

Het jaarslijkse ALS-weekend was weer een enorm succes. Samen met de DylanGroupRunners die zich inzet voor de Roparun is er dit jaar het geweldige bedrag van 14.000 euro ingezameld tijdens dit weekend. ALS-patiënt Ton van Donk is moe maar voldaan na drie kilometer bikkelen in de Bert Buijs-Run, onderdeel van ‘t sportevenement tegen ALS- en kanker.

Estafette marathon bij atletiekvereniging Spark 2014

21 september vond er bij Spark een Estafettemarathonplaats. Twee teams die hieraan meededen hebben gelopen en geld opgehaald voor Stichting ALS Voorne Putten. Zij hebben maar liefst bijna 1000 euro opgehaald.Met dank aan familie van Bochove en Jolanda Kleiwegt.

Estafette marathon bij atletiekvereniging Spark 2013

Een vriendengroep loopt mee met de estafette bij atletiek vereniging Spark. De moeder van een broer en zus uit deze vriendengroep heeft ALS daarom is deze groep super gemotiveerd om hier aan mee te doen en het geld dat ze hiermee ophalen wilden ze graag doneren aan Stichting ALS Voorne Putten. Deze Vrienden hebben georganiseerd dat ze 2 groepen hebben om mee te lopen, elke groep bestaat uit 5 lopers. het was best pittig gezien de afstanden die ze af moesten leggen. Ze hebben maar liefst 484,34 euro opgehaald met inschrijfgeld en donaties. Super gedaan!

Dames Tennistoernooi LTC 26 aug t/m 30 aug 2013

Tennisvereniging LTC had een dames toernooi georganiseerd waarvan een gedeelte van het inschrijfgeld en de opbrengst van de loterij gedoneerd wordt aan ALS Voorne Putten. De dames hadden die week geweldig tennis weer , heerlijk zonnetje!!
Op donderdag allemaal kraampjes met oa. kleding, sieraden, make up e.d. Vrijdag werd de finale gespeeld met aansluitend de prijsuitreiking en een feestavond waar wij ook voor uitgenodigd waren. De totale opbrengst van deze geweldige week is 751 euro!!!

Spinning Marathon 2013

Een spinning marathon van 6 uur lang georganiseerd door MPoint (voor ALS) en Dylan Group Runners (voor Roparun) Dit werd gehouden op parkeerplaats van MPoint . Er waren trailers neergezet waar Spinningfietsen in stonden en daarvoor waren ook fietsen geplaatst. De muziek werd verzorgd door een DJ en ieder uur kwam er een andere spinning instructeur zodat het voor de spinners die meerdere uren op de fiets zaten ook spannend bleef. Er was ook een After Pasta Party geheel verzorgd door Pappagallo. De opkomst was enorm , veel fietsers en veel kijkers en we hadden super lekker weer!! Door sponsorgeld en donaties van bedrijven en particulieren en loterij hebben we die dag maar liefst 6.500 euro opgehaald!!!!

Hosted by 1Eurohosting

ONLINE DONEREN